- Ödüller
- 1
- Irk

- Job

BrethKO Forum Rehberi
Değerli BrethKO Oyuncuları hoş geldiniz!Bu rehber, forumun bölümlerini tanıman ve doğru şekilde kullanman için hazırlanmıştır.
Her bölümün kendine ait bir amacı vardır. Lütfen konu açmadan önce uygun bölümü seçtiğinden emin ol.
Yeni Başlayanlar Buradan Başlasın
Foruma yeni katıldıysan, öncelikle bu adımları takip et:
Duyurular
Sunucu ve forum hakkında yapılan tüm resmi açıklamaların yer aldığı bölümdür.Yeni güncellemeler, bakım bilgileri ve önemli gelişmeleri buradan takip edebilirsin.
BrethKO Sunucu Özellikleri
Sunucumuzun tüm detayları, oyun içi sistemler, level, drop, event bilgileri ve özel sistem anlatımları burada paylaşılır.
Rehber
Oyunla veya forumla ilgili bilgilendirici konular burada yer alır.Yeni başlayanlar için oyun rehberleri, farm bölgeleri, upgrade taktikleri gibi konular bu alanda bulunur.
Pazar Alanı
Oyuncular arası item, coin, hesap alışverişlerinin yapıldığı alandır.Konu açarken alım-satım kurallarına dikkat etmen önemlidir. Dolandırıcılık durumlarında yönetim sorumluluk kabul etmez.
Yenilikler
Sunucuya eklenen yeni sistemler, eventler veya oyun içi değişiklikler burada paylaşılır.Yeni özellikleri buradan öğrenebilirsin.
Hata & Çözümler
Oyun içinde veya launcher’da yaşadığın teknik sorunları buradan bildirebilirsin.Ayrıca daha önce çözülmüş konulara göz atarak problemini hızlıca çözebilirsin.
Şikayet & Bug Bildirim
Herhangi bir oyuncu, clan veya oyun içi durum hakkında şikayetlerini bu alandan yönetim ekibine iletebilirsin.Lütfen konu açarken ekran görüntüsü veya video eklemeyi unutma.
Oyuncu Mahkemesi
Oyun içi kural ihlalleri ve cezalarla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı bölümdür.Yönetim tarafından yapılan açıklamalar bu alanda paylaşılır.
Konu Dışı
Oyunla ilgili olmayan, genel sohbet veya eğlence amaçlı konuların paylaşıldığı bölümdür.Spam veya flood içeriklerinden kaçınman önerilir.
Öneri
Konu açmadan önce:- Benzer bir konu daha önce açılmış mı kontrol et.
- Başlığı kısa ve anlaşılır yaz.
- Gereksiz etiket veya emoji kullanımından kaçın.